Sorrow

Idag är det exakt 4 år sedan min lilla morbror dog så jag känner mig rätt nedstämd. Hade han levt idag så skulle han fyllt 23 om 3 veckor. Har varit nedstämd hela veckan eftersom att jag visste att snart var det den 4:e December.
De hjälpte inte direkt när de ringde på mobilen igår runt 15:18... De var pappa som ringde ifrån jobbet. Han brukar aldrig ringa ifrån jobbtelefonen om det inte är något viktigt. Pappa berätta att min faster har åkt in med min farmor till sjukan IGEN. Hon är helt uttorkad och massa annat. Läkarna hade tydligen sagt nånting med att hon har nån infektion som gör att hon hör röster, pratar osammanhängande och ser halvt i syne. Vafan är de för jävla infektion?! Jag tycker att de låter som demens. Jag blir bara mer och mer orolig. Farmor har väldigt lätt för att bli uttorkad eftersom att hon har nån slags tarmsjukdom som gör att hon inte kan behålla någon mat. Allt hon äter och dricker går rakt igenom kroppen på nolltid.

De jag skulle komma fram till var iaf att eftersom de är årsdagen då min morbror dog och farmor har blivit inlagd på sjukan så blir jag ännu mer orolig. Känns som om jag väntar på att mobilen ska ringa och få höra att farmor har gått bort. Jag vet att farmor är gammal (85år) men i min värld så SKA farmor leva tills jag dör. De känns verkligen inte alls bra idag.

RSS 2.0

GardenState

Mental Abuse